Haptonomie - Hannie Leijssen - Workshop, cursus en persoonlijke begeleiding
 
 
 
 
Over mijn praktijk
 
Tijdens mijn werk in de gezondheidszorg heb ik ervaren wat aanraken en aangeraakt worden met je kan doen. Er waren signalen bij mezelf en de ander die ik probeerde te interpreteren en van daaruit te handelen. Echter bleef ik mezelf afvragen of mijn werkwijze voldoende aansloot bij mijn gevoelsbeleving en die van de ander.
 
Tijdens de cursus kennismaken met haptonomie mocht ik ervaren wat het betekent om in contact te helen, ontmoetend aan te raken en de ander in zijn wezen te bevestigen op basis van veiligheid en vertrouwen, zonder oordeel van goed of fout.
 
Daarna volgde ik de opleiding haptonomie en communicatie in Doorn en vervolgens de vakopleiding haptonomie bij Synergos te Amersfoort.
 
In mijn praktijk geef ik persoonlijke begeleiding. U kunt van deze mogelijkheid gebruik maken door middel van een gratis kennismakingsgesprek.
 
Daarnaast verzorg ik, samen met een collega, workshops en cursussen waarbij gewerkt wordt met principes uit de haptonomie (zie ook www.dynamiek.nl).
 
 
Voor informatie, afspraken en reserveringen kunt u contact opnemen met onderstaand adres. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.
 
Locatie:
Beukelaar 7
Someren, 5711 BK
 
Website:
 
E-mail:
hannie.hapto@gmail.com
 
Telefoon:
0493-493 903
06-2434 9140
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.